Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Zona de jocs per a totes les edats

Amirplay

Zona de jocs per a totes les edats

Zona de jocs oberta

L'àrea de joc ordinària, formada per separat per la xarxa de seguretat i el marc principal al voltant. Conté desenes de tipus de projectes de joc, que exerceixen la força física, la coordinació i les idees intel·lectuals dels nens, com ara forats, ponts unidireccionals, etc. Aquí els nens poden jugar a tot tipus de projectes de competició. Inclou principalment piscina de boles oceàniques, vaixell pirata, castell, tobogan giratori, escala de l'arc de Sant Martí, pop feliç, planeig aeri, etc.

El forat permet principalment que els nens tinguin un exercici complet de forma física, desenvolupament del moviment físic.

Array d'armes boges Exercita la capacitat física, estimula l'esperit positiu i el coratge dels nens per superar les dificultats.

Piscina de boles oceàniques Pot aprendre colors, comptar, agrupar, calcular, llançar, moviment de copetes, neteja, disciplina, hàbits, etc.

Tobogan: Les extremitats dels nens i la coordinació de tot el cos al tobogan per fer exercici continu i complet.

Pont oscil·lant i pont de canoa: construeix l'equilibri corporal, millora la coordinació corporal. Exercita el coratge dels nens.

Planeig aeri: exercitar la forma física, estimular el coratge dels nens per superar les dificultats.

Croquet: Postura i integració bilateral, promouen un alt grau de planificació del moviment.

Pilota de massatge: prova l'equilibri vestibular dels nens i el sentit de la gravetat.


Seguretat

Assegureu-vos que el producte tingui un acabat perfecte sense cap objecte punxant, objectes durs i altres coses que puguin causar danys als nens fàcilment.

Es prohibeix escalar i estirar amb força a la xarxa de protecció.


Llista de control de seguretat periòdica

si el canal de seguretat i el canal de foc estan oberts. 

no hi ha acumulació de deixalles inflamables i explosives.

 si hi ha perill d'incendi al voltant, no col·loqueu xemeneies, escalfadors elèctrics i altres equips de calefacció al costat dels equips de joc dels nens.

si el cablejat de l'equip d'electrificació està envellit, problemes potencials de curtcircuit.

Altres requisits de seguretat, els equips de diversió s'han de posar senyals de seguretat als llocs necessaris i en una posició atractiva. Els senyals de seguretat es divideixen en quatre tipus, com ara senyals de prohibició (vermell), senyals d'advertència (groc), senyals d'instrucció (blau), senyals d'indicació (verd). 


manteniment

En primer lloc, s'ha d'assegurar que l'equip en si està net i ordenat, tant si hi ha restes o pols a l'interior i a la part inferior de l'equip, si n'hi ha, si us plau, s'elimina. 

Quan fa fred, les peces de plàstic s'han de comprovar per envellir i fracturar-se.

L'equip elèctric sempre ha de comprovar si cal afegir o substituir el lubricant, especialment el sistema de pressió d'oli pot afectar directament el funcionament normal de l'equip, i el sistema de pressió d'aire ha de comprovar si el compressor d'aire i els forats d'entrada i sortida del cilindre estan bloquejats. 

Els equips elèctrics presten atenció a l'aspecte del cablejat, han d'insistir a fer una revisió setmanal del circuit, substituir peces i cablejats envellits, resoldre els perills de seguretat. 


Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte