Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Els nens exploren projectes de joc

Amirplay

projectes d'exploració de jocs infantils

L'entrenament del desenvolupament infantil està dissenyat d'acord amb les característiques dels nens, mitjançant una combinació científica tridimensional per formar una nova generació de centre d'activitats infantils per a la diversió, l'esport, l'educació i el fitness en general. A la gran majoria dels nens els agrada perforar, escalar, lliscar, rodar, sacsejar, balancejar, saltar, sacsejar, i la major part d'aquest tipus de formació de desenvolupament infantil consisteix a creuar el projecte, que es configura a l'espai vertical i construeix una varietat. de diferents dificultats, nivells súper emocionants, perquè els nens experimentin l'escalada a gran alçada, sentin l'emoció de creuar obstacles. Perfeccionar la voluntat dels nens, desafiar-se a si mateixos i estimular l'àrea de desenvolupament potencial dels nens. Indicat principalment per a nens i adolescents de 4 a 15 anys.


Seguretat

Assegureu-vos que el producte tingui un acabat perfecte sense cap objecte punxant, objectes durs i altres coses que puguin causar danys als nens fàcilment.

Es prohibeix escalar i estirar amb força a la xarxa de protecció.


Llista de control de seguretat periòdica

si el canal de seguretat i el canal de foc estan oberts. 

no hi ha acumulació de deixalles inflamables i explosives.

 si hi ha perill d'incendi al voltant, no col·loqueu xemeneies, escalfadors elèctrics i altres equips de calefacció al costat dels equips de joc dels nens.

si el cablejat de l'equip d'electrificació està envellit, problemes potencials de curtcircuit.

Altres requisits de seguretat, els equips de diversió s'han de posar senyals de seguretat als llocs necessaris i en una posició atractiva. Els senyals de seguretat es divideixen en quatre tipus, com ara senyals de prohibició (vermell), senyals d'advertència (groc), senyals d'instrucció (blau), senyals d'indicació (verd). 


manteniment

En primer lloc, s'ha d'assegurar que l'equip en si està net i ordenat, tant si hi ha restes o pols a l'interior i a la part inferior de l'equip, si n'hi ha, si us plau, s'elimina. 

Quan fa fred, les peces de plàstic s'han de comprovar per envellir i fracturar-se.

L'equip elèctric sempre ha de comprovar si cal afegir o substituir el lubricant, especialment el sistema de pressió d'oli pot afectar directament el funcionament normal de l'equip, i el sistema de pressió d'aire ha de comprovar si el compressor d'aire i els forats d'entrada i sortida del cilindre estan bloquejats. 

Els equips elèctrics presten atenció a l'aspecte del cablejat, han d'insistir a fer una revisió setmanal del circuit, substituir peces i cablejats envellits, resoldre els perills de seguretat. 

                       

Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte