Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Zona d'esfondrament

Amirplay

Zona d'esfondrament

Descripció

High-altitude dunking, using the rebound force of the trampolí interior to leap the ball into the basket, easily transformed into a dunk master fancy dunking area: to meet the wishes of all fans who desire to dunk but are not capable of doing so.


El significat del trampolí

És un esport complet de trampolí que integra força, habilitat, tàctiques i entreteniment, enriqueix molt els patrons del camp esportiu de trampolí. enriqueix molt els patrons del camp esportiu de trampolí.

No només hereta el bàsquet tradicional, sinó que també trenca el mode de joc tradicional.

Amb l'addició de l'elasticitat del trampolí, els jugadors poden fer el que vulguin com un tigre.

Fer tot tipus de moviments d'enfonsament pot treure al màxim la vitalitat i la llibertat dels jugadors.


Estructura de trampolins

L'àrea de la galleda del trampolí consta de reixeta de superfície del trampolí, superfície del trampolí i marc d'acer del trampolí entre l'articulació de la primavera està pavimentada amb bosses suaus per evitar lesions. Un extrem de la superfície de malla del llit elàstic es configura segons els nens i els atletes adults es configuren amb dos marcs de bàsquet de diferents altures.

Tota la zona de submersió del trampolí està tancada per una xarxa de seguretat d'1.2 m d'alçada que garanteix que no s'expulsa fora de l'àrea de seguretat.


Consells de seguretat

Aneu amb compte de no penjar tota la persona a la cistella tot el temps. Només una persona pot parar a la superfície d'un trampolí al mateix temps. No salteu cap endavant i cap enrere entre llits de trampolí adjacents


manteniment

El personal del parc de trampolins ha de mantenir i provar regularment tots els equips d'atraccions, i s'han de mantenir regularment segons el codi de manteniment, i qualsevol problema o dany trobat s'ha de reparar i substituir a temps.

Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte