Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Fossa d’escuma

Amirplay

Fossa d’escuma

Joc regular com

salt vertical, volteig d'aire, caiguda a la piscina d'esponja, aquestes són l'expressió fresca dels experts esportius. a més, la piscina d'esponja també està equipada amb zona d'escalada en roca, cinturó pla per caminar, corda penjant, etc., perquè el jugador gaudeixi plenament de l'emoció i l'emoció de caure des de l'aire a l'oceà d'escuma.


Seguretat

Els materials són no tòxics i respectuosos amb el medi ambient, evitant l'ús de materials que contenen formaldehid i altres substàncies tòxiques. Els materials utilitzats han de tenir un cert grau d'estabilitat per evitar la generació de contaminants per canvis en l'entorn extern, com la temperatura i la humitat, durant el funcionament del parc.

2. El cartell d'instruccions de seguretat del parc de trampolins, s'ha de col·locar a l'entrada del vestíbul del trampolí ben visible, i a l'àrea d'activitats de cada rang adequat, s'ha de col·locar un cartell d'instruccions de seguretat.

3. Recordar oportunament i aturar els jugadors del parc de trampolí no compleixen les normes de comportament de prevenció

4.Tot el personal, patrulla a tota la gamma del parc de trampolí, fa un bon treball d'autorització de seguretat.

Abans d'entrar a la piscina d'esponges cal confirmar si hi ha gent a la piscina, especialment nens, cal esperar-se a terra abans d'entrar.

Prohibit saltar a la piscina d'esponges en posició de busseig, un cop el cap avall, és massa tard per amortir, molt perillós.


manteniment

La piscina d'esponges neteja regularment el fons d'objectes estranys, 

Substituïu els cubs d'esponja danyats

El personal del parc de trampolins ha de mantenir i provar regularment tots els equips d'atraccions, i s'han de mantenir regularment segons el codi de manteniment, i qualsevol problema o dany trobat s'ha de reparar i substituir a temps.


Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte