Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Zona de salt lliure

Amirplay

Zona de salt lliure

Descripció

Principalment per a principiants i nens del projecte, els jugadors poden simplement acabar la finalització, com ara salt d'esquena, salt assegut i altres moviments, amb la guia d'un entrenador professional.

Zona de llit elàstic gratuït, inclòs el llit elàstic inclinable, la plataforma de rebot i altres funcions per provar les funcions físiques de les persones a l'aire. La zona és àmpliament utilitzable i es pot utilitzar per a una varietat d'activitats en grup gran, com ara jocs de pares i fills, cursos de Tai Chi, cursos d'activitats, etc.


Seguretat

1.Material fiable: estora d'aterratge forta i suau. Cuir de PVC confirmat a EN71-2/-3, escuma suau confirmada a GB/T 8332-2008, molla duradora confirmada a GB/T 1222-200

Els materials són no tòxics i respectuosos amb el medi ambient. Els materials utilitzats han de tenir un cert grau d'estabilitat per evitar la generació de contaminants per canvis en l'entorn extern, com la temperatura i la humitat, durant el funcionament del parc.

2. El cartell d'instruccions de seguretat del parc de trampolins, s'ha de col·locar a l'entrada del vestíbul del trampolí ben visible, i a l'àrea d'activitats de cada rang adequat, s'ha de col·locar un cartell d'instruccions de seguretat.

3. Recordar oportunament i aturar els jugadors del parc de trampolí no compleixen les normes de comportament de prevenció

4.Tot el personal, patrulla a tota la gamma del parc de trampolí, fa un bon treball d'autorització de seguretat.


manteniment

El trampolí necessita un manteniment regular, tant a la part inferior com a la part superior. L'operador ha de revisar periòdicament les superfícies de la molla per detectar danys. Les molles sota el llit elàstic també s'han de revisar regularment.

El personal del parc de trampolins ha de mantenir i provar regularment tots els equips d'atraccions, i s'han de mantenir regularment segons el codi de manteniment, i qualsevol problema o dany trobat s'ha de reparar i substituir a temps.


Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte