Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Zona de jocs pares i fills

Amirplay

Zona de jocs pares i fills

Aquesta àrea és principalment una àrea de trencaclosques completa, la zona es pot configurar amb una piscina de sorra, joguines de platja, trencaclosques, blocs i altres tipus de joguines clàssiques, els nens poden gaudir d'aquestes coses mentre interactuen amb els pares, per promoure la comunicació entre nens i pares. .


Seguretat

Assegureu-vos que el producte tingui un acabat perfecte sense cap objecte punxant, objectes durs i altres coses que puguin causar danys als nens fàcilment.

Es prohibeix escalar i estirar amb força a la xarxa de protecció.


Llista de control de seguretat periòdica

si el canal de seguretat i el canal de foc estan oberts. 

no hi ha acumulació de deixalles inflamables i explosives.

 si hi ha perill d'incendi al voltant, no col·loqueu xemeneies, escalfadors elèctrics i altres equips de calefacció al costat dels equips de joc dels nens.

si el cablejat de l'equip d'electrificació està envellit, problemes potencials de curtcircuit.

Altres requisits de seguretat, els equips de diversió s'han de posar senyals de seguretat als llocs necessaris i en una posició atractiva. Els senyals de seguretat es divideixen en quatre tipus, com ara senyals de prohibició (vermell), senyals d'advertència (groc), senyals d'instrucció (blau), senyals d'indicació (verd). 


manteniment

En primer lloc, s'ha d'assegurar que l'equip en si està net i ordenat, tant si hi ha restes o pols a l'interior i a la part inferior de l'equip, si n'hi ha, si us plau, s'elimina. 

Quan fa fred, les peces de plàstic s'han de comprovar per envellir i fracturar-se.

L'equip elèctric sempre ha de comprovar si cal afegir o substituir el lubricant, especialment el sistema de pressió d'oli pot afectar directament el funcionament normal de l'equip, i el sistema de pressió d'aire ha de comprovar si el compressor d'aire i els forats d'entrada i sortida del cilindre estan bloquejats. 

Els equips elèctrics presten atenció a l'aspecte del cablejat, han d'insistir a fer una revisió setmanal del circuit, substituir peces i cablejats envellits, resoldre els perills de seguretat. 


Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte