Xiaojingao Industry Zone, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, Xina

[protegit per correu electrònic]

EN

Zona d'acrobàcies

Amirplay

Zona d'acrobàcies

Zona de Dodgeball

el popular esport estranger de dodgeball i el nostre trampolí interior reboten perfectament integració, és un conjunt de projectes de trampolí interior divertit, cooperatiu i competitiu, i no subjectes a restriccions d'edat, dodgeball competitiu.


Zona de paret aranya trampolí

posar-se roba especial, amb l'elasticitat del trampolí es pot enganxar a la paret, pot fer riure tothom a terra; pot agrupar una forta competició per equips, que va saltar molt alt


Escalada interactiva

Es compon principalment de paret d'escalada en roca interior i projector, mitjançant la tecnologia de visió per ordinador, que permet als visitants experimentar l'escalada en roca alhora que reforça la interactivitat i la competició, acomiadant-se de l'avorrit joc d'escalada en roca interior, fent que el joc sigui més intens i interessant.


Seguretat

L'àrea d'acrobàcies ha de tenir sempre supervisió. Els supervisors han de garantir que els nens utilitzen els elements correctament.


manteniment

El personal del parc de trampolins ha de mantenir i provar regularment tots els equips d'atraccions, i s'han de mantenir regularment segons el codi de manteniment, i qualsevol problema o dany trobat s'ha de reparar i substituir a temps.

Veure totes les fotos
Per què nosaltres
  • Estalvi competitiu
  • Equip de disseny intern
  • Instal·lació professional
  • Obteniu ajuda de finançament

Vols saber més sobre l'àrea de salt?

Truca: +86-15858526929
Fes la teva pregunta
Temes relacionats
si us plau,
deixar
missatge
Inici
Productes
E-Mail
Contacte